Biztonsági kamerarendszer telepítés

Otthoni vagy munkahelyi értékeink védelmére a riasztórendszerek telepítése mellett cégünk vállalja biztonságtechnikai kamera rendszerek telepítését is. A kamera rendszerek mára már a lakosság számára is kedvező áron elérhetőek. Minden esteben fontos az, hogy a telepített rendszer a felhasználó igényeinek megfelelő és az adott obejktumhoz testreszabott legyen. Ehhez szakembereink helyszíni felmérés alapján, díjmentesen optimális rendszert tudnak javasolni. Az általunk telepített rendszerek mindegyike alkalmas internetes betekintésre okostelefonról vagy PC-ről egyaránt.

 A kamerák választéka, igen széles skálán mozog, hiszen minden igényt ki kell szolgálnia. Megtalálhatóak belőlük a hagyományos beltéri, dome, speeddome, kültéri, PT, PTZ, bullet és rejtett kivitelek. Ezek a rendszerek alkalmasak lehetnek hangrögzítésre, de bizonyos esetben akár kétoldalú hangátvitelre is. A kamerák lehetnek analóg vagy IP alapúak. Az analóg kamerák különböző szabványú analóg videojeleket továbbítanak a rögzítő egység felé és a rögzítő alakítja digitalis jelekké, míg az IP alapú rendszereknél már a kamera digitalizál és a rögzítő felé már digitális adatfolyam irányul. Mindkét technikának megvannak az adott előnyei. Az adott objektumnak megfelelően ajánljuk a szükséges rendszert.

biztonsagi kamerarendszer

Miért válasszon minket?

  • 25 éves tapasztalattal rendelkezünk,

  • Több száz kamerarendszert telepítettünk az évek során,

  • 24 órás szerelői ügyelet áll ügyfeleink rendelkezésére,

  • minden esetben a szokásokhoz és az igényekhez igazodó riasztórendszert alakítunk ki, mely valóban éjjel-nappal biztonságot nyújt,

  • gyors, precíz és felfordulásmentes munkavégzést biztosítunk,

  • eszközeink megfelelnek a szakmai szabványoknak,

  • dolgozóink mindegyike rendelkezik a jogszabály által előírt vagyonvédelmi rendszerszerelői vagy rendszertervezői szakképzettséggel,

  • a világpiac vezető márkáit használjuk

  • távfelügyeleti központtal rendelkezünk,

Az árajánlat egyeztetése telefonon és egy személyes konzultáció keretein belül történik azért, hogy Ön teljes mértékben személyre szabott, egyedi szolgálgatást kaphasson az igényeinek megfelelően.

Árajánlatot kérek Visszahívás kérése
IP kamera szett