Történelmünk

Cégünket Csaba Talk Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. néven 1996-ban alapítottuk kilenc távközléstechnikai szakember összefogásával.

Kollégáink a Kft. megalakulása előtt valamennyien a MATÁV Rt.-nél voltak alkalmazásban, ahol sokéves szakmai tapasztalatra tettek szert. Célunk az Ügyfeleink informatikai igényeinek magas szintű kielégítése mellett, mára már minden gyengeáramú igényre tudjunk megoldást kínálni. Az informatika mellett, a biztonságtechnika a fő területünk, Riasztó rendszerek, Videómegfigyelő kamera megoldások, Tűzjelző rendszerek, Beléptetők, Beteg vagy ügyfélhívó rendszerek telepítésével is foglalkozunk.

Magánszemélyek és viszonteladók kiszolgálására nyitottuk meg TelemaX távközléstechnikai szaküzletünket, ahol minden olyan dolgot meg lehet vásárolni aminek a szerelésével foglalkozunk.
A kereskedelem mellett a szolgáltatást, szerviz és karbantartási tevékenységet is folytatunk, több gyártónak vagyunk a békés megyei hivatalos partnere: Dahua, Hikvision, Eaton, Notifire, Paradox, Roger, Everlink. UPC direct hivatalos forgalmazók vagyunk és a MindigTV ügyfélszolgálati pontja.

Szakembereink tájékozottak a legkorszerűbb rendszerek és technikai lehetőségek területén, így a legoptimálisabb megoldásokat kínáljuk Önöknek. Egyre bővülő ügyfélkörünk elégedettsége mutatja munkánk gyümölcsét.

Jelenleg 12 autóval, 27 kollégával szerelünk főként Délalföldi régióban. De igény esetén az egész országban.

GYENGEÁRAM AZ ERŐSSÉGÜNK!

CsabaTalk irodaház
telemax uzlet

Főbb szolgáltatásaink

Kapcsolat

 • Elérhetőségünk:
  (66) 442 755, (66) 520 670
 • Üzlet címe:
  5600. Békéscsaba, Gyóni Géza u. 6.
 • Nyitva tartásunk:
  Hétfő – Péntek 8:30 – 16:30
 • Irodaház:
  5600. Békéscsaba, Kazinczy u. 15.