Történelmünk

Cégünket Csaba Talk Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. néven 1996-ban alapítottuk kilenc távközléstechnikai szakember összefogásával.

Kollégáink a Kft. megalakulása előtt valamennyien a MATÁV Rt.-nél voltak alkalmazásban, ahol sokéves szakmai tapasztalatra tettek szert. Célunk az Ügyfeleink informatikai igényeinek magas szintű kielégítése mellett, mára már minden gyengeáramú igényre tudjunk megoldást kínálni. Az informatika mellett, a biztonságtechnika a fő területünk, Riasztó rendszerek, Videómegfigyelő kamera megoldások, Tűzjelző rendszerek, Beléptetők, Beteg vagy ügyfélhívó rendszerek telepítésével is foglalkozunk. Hő- és Füstelvezető rendszereket is telepítünk, illetve Tűzgátló ajtók és átvezetések beépítésével és karbantartásával is foglalkozunk. Kiemelten fontos számunkra, hogy az ügyfeleinknek komplett megoldásokat nyújtsunk, illetve hosszútávú partnerségben gondolkodunk, nem csak egyszer szeretnénk egy munkát elvégezni, hanem rendszeresen szeretnénk azt üzemeltetni és karbantartani.

Magánszemélyek és viszonteladók kiszolgálására nyitottuk meg TelemaX távközléstechnikai szaküzletünket, ahol minden olyan dolgot meg lehetett vásárolni aminek a szerelésével foglalkozunk. Az üzletet 25 évig üzemeltettük, de mára kimondottan a szolgáltatási területtel foglalkoztunk, így üzletünket egy partnerünknek kiadtuk.
Több gyártónak vagyunk a Békés megyei hivatalos partnere: Dahua, Hikvision, Eaton, Notifire, Paradox, Roger, Everlink. UPC direct hivatalos forgalmazók voltunk 21 évig és a MindigTV ügyfélszolgálati pontkéntüzemeltünk 5 évig, ezen tevékenységeinket az üzlet bezárásával megszüntettük.

Szakembereink tájékozottak a legkorszerűbb rendszerek és technikai lehetőségek területén, így a legoptimálisabb megoldásokat kínáljuk Önöknek. Egyre bővülő ügyfélkörünk elégedettsége mutatja munkánk gyümölcsét.

Jelenleg 15 autóval, 25 kollégával szerelünk főként Dél-Alföldi régióban. De igény esetén az egész országban.

GYENGEÁRAM AZ ERŐSSÉGÜNK!

CsabaTalk irodaház

Főbb szolgáltatásaink

Kapcsolat

  • Elérhetőségünk:
    (66) 442 755, (66) 520 670
  • Nyitva tartásunk:
    Hétfő – Péntek 8:30 – 16:30
  • Irodaház:
    5600. Békéscsaba, Kazinczy u. 15.