MIBEN MÁS EGY VÁLLALATI RIASZTÓRENDSZER?

Bár üzletek esetében többnyire kevésbé bonyolult riasztó rendszerre van szüksége, mint pl. egy ipartelep esetében, mégis van néhány szempont, amit érdemes megfontolni. Az egyik az, hogy a riasztórendszer alkalmas legyen támadásjelzésre pl. pánikgomb segítségével, a másik pedig a riasztórendszer megfigyelő kamerával való kombinálása.

A telephellyel rendelkező kis-és középvállalkozásoknak már érdemes figyelmet fordítaniuk a kültéri védelemre infra- vagy mikrohullámú sorompók elhelyezésével, hiszen nem csak épületen belül találhatóak értékek. A kamerarendszer kiépítése ebben az esetben is mindenképpen indokolt, és szakembereink mindig törekednek rá, hogy a megfelelő kamerával és egy jól meghatározott kamerapozícióval minimalizálják ügyfeleink költségeit.

Egy másik fontos alapelv cégünk számára az is, hogy a védendő érték nagysága arányban álljon a biztonsági berendezésre fordított összeggel. Természetesen sohasem a biztonsági szint kárára, de mindenkinek igyekszünk minimalizálni a költségeit pl. az által, hogy nem szerelünk feltétlenül minden helyiségbe mozgásérzékelőt. Ha csak olyan helyiségből lehet bejutni egy másikba, amit már védetté tettünk, akkor nem szükségszerű, hogy oda is kerüljön mozgásérzékelő.

Ha további kérdései vannak, kérjen díjmentes felmérést szakembereinktől. Ez által egyszerűen és kényelmesen tájékozódhat arról, hogy a riasztórendszer beszerelése milyen munkálatokkal és költségekkel járna az Ön ingatlanában.

Kollégánk a helyszín adottságaitól és a megrendelő – akár esztétikát érintő – igényeitől függően, a magyar szabványok és jogszabályok figyelembe vételével megtervezi a riasztórendszert.

Ajánlatunk elfogadását követően telepítő részlegünk a lehető legrövidebb vállalási határidővel telepítési időpontot egyeztet a megrendelővel. Egy riasztórendszer beszerelése során kollégáink mindig ügyelnek a gyors, precíz és felfordulásmentes munkavégzésre, valamint munkájuk végeztével a helyszín gondos kitakarítására is.