MIBEN MÁS EGY LAKOSSÁGI RIASZTÓRENDSZER?

Bár lakossági ügyfeleinknek többnyire kevésbé bonyolult riasztó rendszer beszerelésére van szüksége, mint pl. egy ipartelep esetében, egy fontos szempont miatt mégis jóval bonyolultabb a lakásriasztó rendszerek a megtervezése. Egy lakás vagy családi ház esetében ugyanis éjjel-nappal megszokott dolog a mozgás, hiszen nincsen zárási időszak, bekapcsolt riasztó mellett mégis jobban alszunk.

Éppen ezért munkatársaink minden egyes beszerelésnél pontosan felmérik az adott család szokásait, és olyan – az életvitelhez maximálisan igazodó – rendszert építenek ki, mellyel valóban éjjel-nappal használható lesz a lakás riasztó. Ráadásul nem csak arra van lehetőség, hogy az ingatlantól való távollét idején és éjszaka is élesítve legyen úgy a rendszer, hogy nyugodtan ki lehessen menni pl. a konyhába egy pohár vízért, de az is megoldható, hogy az ingatlan bizonyos részei (pl. pince, garázs, tároló) állandóan védve legyenek, sőt vagyonvédelmi szúnyoghálóval is felszerelheti nyílászáróit.

Egy másik fontos alapelv cégünk számára az is, hogy a védendő érték nagysága arányban álljon a biztonsági berendezésre fordított összeggel. Természetesen sohasem a biztonsági szint kárára, de mindenkinek igyekszünk minimalizálni a költségeit pl. az által, hogy nem szerelünk feltétlenül minden szobába mozgásérzékelőt. Ha csak olyan helyiségből lehet bejutni egy szobába, amit már védetté tettünk, akkor nem szükségszerű, hogy abba a szobába is kerüljön mozgásérzékelő.

Ha további kérdései vannak, kérjen díjmentes felmérést szakembereinktől. Ez által egyszerűen és kényelmesen tájékozódhat arról, hogy a riasztórendszer beszerelése milyen munkálatokkal és költségekkel járna az Ön ingatlanában.

Kollégánk a helyszín adottságaitól és a megrendelő – akár esztétikát érintő – igényeitől függően, a magyar szabványok és jogszabályok figyelembe vételével tervezi meg a riasztórendszert.

Ajánlatunk elfogadását követően telepítő részlegünk a lehető legrövidebb vállalási határidővel telepítési időpontot egyeztet a megrendelővel. Egy riasztórendszer beszerelése során kollégáink mindig ügyelnek a gyors, precíz és felfordulásmentes munkavégzésre, valamint munkájuk végeztével a helyszín gondos kitakarítására is.