NEO_1024x1024

RIASZTÓ RENDSZER TELEPÍTÉS

Lakásriasztó rendszerek elsősorban az otthonunk és munkahelyünk értéktárgyait hivatottak védeni amikor nem tartózkodunk otthon, bár a mai korszerű rendszerek ennél már többet is tudhatnak. A vagyonvédelem mellett már az életünkre is vigyázhatnak füstérzékelő, vagy szénmonoxid érzékelővel kiegésztíve. Ezek mellett akár egyszerűbb épület automatizálási feladatokat is eltudnak látni bár erre a feladatra más rendszerek az alkalmasabbak lehetnek.

A riasztás és átjelzés módja az egyszerű hang-fényjelző szirénán kívül lehet GSM, GPRS és IP alapú is. Manapság már interneten keresztüli hozzáfárás vezérlés és állapotjelzés is elérhető a riasztórendszereken

Bővebben
dahua-cctv-camera

BIZTONSÁGI KAMERARENDSZER TELEPÍTÉS

Otthoni vagy munkahelyi értékeink védelmére a riasztórendszerek telepítése mellett cégünk vállalja biztonságtechnikai kamera rendszerek telepítését is. A kamera rendszerek mára már a lakosság számára is kedvező áron elérhetőek. Minden esteben fontos az, hogy a telepített rendszer a felhasználó igényeinek megfelelő és az adott obejktumhoz testreszabott legyen. Ehhez szakembereink helyszíni felmérés alapján, díjmentesen optimális rendszert tudnak javasolni. Az általunk telepített rendszerek mindegyike alkalmas internetes betekintésre okostelefonról vagy PC-ről egyaránt.

Bővebben
Tuzlejzo-rendszer-csabatalk_01

TŰZJELZŐ RENDSZER TELEPÍTÉS

Az újonnan épülő vagy felújítantó épületekre, besorolástól és mérettől függően szükséges lehet tűzjelző rendszert telepíteni. Cégünk vállalja komplett tűzjelző hálózatok tervezését, kivitelezését, és az országos tűzvédelmi szabályzatban előírt karbantartását is.
Szakembereink folyamatos szakmai képzéseken vesznek részt és megfelelő képesítéssel valamint szakmai felkészültséggel rendelekeznek ezen munkák elvégzéséhez.A tűzjelző rendszerekhez kapcsolódhatnak hő és füst elvezető rendszerek, tűz és füstgátló ajtók, tűzgátló átvezetések. Cégünk ezen rendszerek telepítését és karbantartását is vállalja.

Bővebben
belepteto-rendszerek-csabatalk01

BELÉPTETŐ RENDSZEREK TELEPÍTÉSE

Beléptető rendszerekkel kontrollálhatjuk az adott területre való belépéseket és segítségével a munkaidő nyilvántartást is egy rendszeren belül kezelhetjük. Az azonosításhoz alkalmazhatóak különböző szabványú kártyák és biometrikus adatok is.

Megoldást kínálunk az egyszerű egy ajtós kódzáras és kártyás offline beléptetéstől egészen a komplex online rendszerekig. A rendszerekhez integrálhatóak az egyszerű ajtókon kívül, forgóvillák, forgókapuk, sorompók, gyorskapuk is. Mindezek kombinálhatóak ipari kézfertőtlenítővel, elektrosztatikus mérővel, rendszám felismerővel vagy más rendszerrel egyaránt.

Bővebben
TV-halozat

KISKÖZÖSSÉGI TV HÁLÓZAT

Vendéglátó szálláshelyek, kollégiumok, szociális intézmények elengedhetetlen része a TV hálózat. A belső televíziós hálózat kiépítése mellet vállaljuk kisközösségi fejállomások telepítését, ami hosszú távon egy költséghatékony megoldást jelenhet a fenntartónak. Egy jó konstrukcióval saját ízlés szerit alakítható a TV csatornák összetétele így egy adott térségben a vendégek igényeihez lehet szabni a hazai és az idegen nyelvű műsorokat.

Bővebben
hangositas

HANGOSÍTÁS ÉS MULTIMÉDIA

Vállajuk épületek és intézmények (iskolák, üzletek, csarnokok, vendéglátó egységek épülethangosító) rendszereinek tervezését és kialakítását valamint tárgyalótermek multimédiás rendszereinek kialakítását. Projektor, vetítővászon, tárgyalóasztalba helyezett audio-video csatlakozások összehangolt telepítését.

Bővebben